Страхотен избор от дограми в гр. Варна, специално селектирани и изработени от висококачествени материали

Изборът на дограма за вашия дом или офис е важно решение както за облика на помещенията и фасадите, така и за намаляване на разходите за енергия за отопление. Огромното разнообразие от дограми, изработени от различни материали – от ПВЦ до алуминий ще задоволи напълно нуждите ви за качествени, издръжливи и атрактивни прозорци и врати.

Как да направите най-добрия избор? Ние ще ви помогнем за взимането на перфектното решение за дограми за вашия дом или офис според бюджета, с който разполагате и личните ви предпочитания. Търсите ли високо качество на добра цена?

Екипа на Дограмисимо селектира за Вас прозоречни системи от Висок, Среден и Икономичен клас дограми. По този начин ще задоволим Вашите високи изисквания и персонални потребности.

Освен ПВЦ профилите в ценообразуването на дограмата играят сериозна роля и следните конструктивни елементи: армировка, стъклопакет, обков, монтаж. За своите прозоречни системи Дограмисимо разчита единствено на високачествените стъклопакети изработени със стъклата на световния лидер SAINT-GOBAIN, обков на австрийската компания МАCО, армировка според статиката и каталожните изисквания на производителя и монтаж осъществен от опитни професионалисти.

Благодарение на коректните отношения изградени през годините с нашите партньори и доставчици ние можем да предоставим професионално обслужване, както и продукти с високо качество на цени, достъпни за всеки български гражданин.

Ние разбираме, че всеки клиент е уникален и търси най-перфектното решение за своя дом, офис, магазин и т.н. Затова в Дограмисимо подхождаме индивидуално към всеки клиент и предлагаме селектирани прозоречни системи и дограми, които напълно ще удовлетворят изискванията и очакванията Ви.

Имате ли допълнителни въпроси относно продуктите и услугите, които прадлагаме? Интересувате ли се какви са предимствата и недостатъците на различните типове дограми? Не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти. Екипът на Дограмисимо ви очаква.

KÖMMERLING дограми варна
KÖMMERLING
SALAMANDER дограми варна
SALAMANDER
KBE дограми Ванра
KBE
REHAU дограми Варна
REHAU
VIVAPLAST дограми Варна
VIVAPLAST
PROFILINK дограми Варна
PROFILINK
плъзгащи системи обков
Плъзгащи системи
ALTEST дограми Варна
ALTEST
Обков
Обков
Топло и шумоизолация