Salamander Варна

Немският производител на ПВЦ дограми с премиум качество.

Профилните системи с марка SALAMANDER отговарят на най-високите немски стандарти за качество. Производственият процес се следи стриктно в най-малките детайли. Интересен факт за компанията е, че всички профили се произвеждат в Германия. За производството н дограмите се използват само най-първокласно качество материали.

Компанията не използва рециклирани материали. Дограмите с марка SALAMANDER са изключително бели и гладки благодарение на използваната иновативна технология на компанията в производствения процес.

Salamander Streamline 76: Снежно-белият профил

Salamander Варна
Salamander Варна

Профилите Salamander Streamline 76 имат най-добро съотношение цена и производителност.
Профилите Streamline са нов начин да опознаете света. Тяхното качество е безспорно. Профилите са с отлична топло и шумо изолация и представляват една нова ера в производството на прозорци и врати. Фирмата произвежда само профили от клас А и не изнася продукцията си в други страни. Внимание се отделя на геометрията и външния дизайн на профила. Комбинацията от меки линии и смели футуристичн и решения разграничава профила от други марки на пазара. SALAMANDER започва производството на профилни системи през 1960 година. Компанията е наследник на фирмата „Jacob Siegle”, създадена преди повече от 100 години през 1885 година, занимаваща се с производството на обувки.

Описание:

1. Прозоречна система на Salamander с 76 мм дълбочина на вграждане;
2. 5 камерна технология с екологично чисти профили;
3. Изключително дълъг живот – над 60 години;
4. Коефициент на топлопреминаване Uf= 1,2/(m²K);
5. Звукоизолация до 47 db;
6. Остъкляване 24 до 48 мм.
7. Блестяща бяла и лъскава повърхност;
8. Максимална лекота на почистване и поддръжка;
9. 100% рециклируем и изключителен екологичен баланс;

 

Salamander Bluevolution 92: Нека днес да помислим за утрешния ден

bluEvolution Salamander дограми Варна
bluEvolution Salamander дограми Варна

Система bluEvolution 92 ни кара да погледнам към бъдещето.Профилната система bluEvolution съчетава последните иновации и технологии в класа си.С модерния си и прагматичен дизайн от ново поколение, системата разполага с оптимизиран 6-камерен профил с конструктивна дълбочина от 92 мм който ни осигурява превъзходна топлоизолация и отлична енергийна ефективност. Комбинацията на касата с крилото е с височина само от 118 мм и допринасят за по-добро осветление на дома ви. Системата е подходяща за използване в нискоенергийни и пасивни къщи.Повече от тридесет години в Salamander разработват PVC профили за прозорци, врати и много други свързани с прозореца като например странични и долни окачени прозорци, наклонени и обръщащи се прозорци, входни врати, странични врати и паралелни накланящи се и плъзгащи врати. Освен това целта на компанията е да предложи на партньорите си най-високото качество и удобство. Във времена на засилено екологично съзнание призивът за екологично оправдани продукти стана по-силен. Salamander отдавна се ангажира с тази идея и непрекъснато подобрява стойността на своите продукти. Ето защо специалистите на фирмата разработват нови продукти за запазване на ресурсите и използването на най-малко количество материали при подобряването на характеристиките на продукта. Тук Salamander се възползва от 100% рециклируемост на PVC. Част от рециклираните материали се използват умишлено, защото старите прозорци и врати могат да бъдат превърнати в нови суровини без загуба на качество

Описание:
1. Прозоречна система на Salamander с 92мм дълбочина на вграждане;
2. 6 камерна технология с екологично чисти профили;
3. Централен уплътнител;
4. Коефициент на топлопреминаване Uf= 1,0 >0,71W/(m²K);
5. Звукоизолация до 47 db;
6.Остъкляване 24 до 60 мм.
7. Клас 2 на съпротивлението срещу удар;
8. Блестяща бяла и лъскава повърхност;
9. 100% рециклируем и изключителен екологичен баланс;
10. Изключително дълъг живот – над 60 години;