Altest Варна

ALTEST е компания известна с високото качество на ПВЦ и алуминиеви профили. Първите стъпки на фирмата с в областта на търговията с дограми. ALTEST продължава да се развива в тази област и през 2005 година започва собствено производство на висококачествени алуминиеви и ПВЦ системи за врати и прозорци с продуктовото име KMG.

Сред продуктите, които предлага компанията са подходящи да оборудване на: офис обзавеждане, системи за плъзгане, фасади, парапети и много други. Фирмата бързо се налага като един от лидерите сред производството на дограми с отлично качество, вече познати в различни точки на света.

Описание на най-популярните профили включва:

1. 40 и 60мм строителна ширина;
2. Вграждане на стъклопакет с дебелина от 4 до 32 мм;
3. Стандартни изолатори;
4. Открояват се с лесна поддръжка;
5. Възможност за боядисване в 230 цвята;

Първите големи успехи ALTEST постига с двете си основни профилни системи – „Ескимос“, профил с прекъснат термо мост и „Пони“, система с непрекъснат термо мост. Продуктите се приемат много добре на пазара и бързо създават репутацията на компанията като производител на първокачествени профили за врати и прозорци.

Фирмата непрекъснато работи над подобряване на качеството на системите, за да задоволят дори най-високите очаквания на потребителите. ПВЦ и алуминиевите профили на ALTEST са известни и на българския пазар и се прилагат с успех от все повече фирми и частни клиенти, които държат на качеството.