KOMMERLING Варна

Компанията предлага множество прозоречни системи, които със своето многообразие от видими височини и дълбочини на вграждане на крилото и касата, с разнообразните си конструкции с подвижен и стационарен делител, декоративни или делящи стъклото шпроси могат да изпълнят всякакви прозоречни фантазии.

Дограмите на KÖMMERLING осигуряват ефикасна топло изолация, много добра акустична изолация, устойчивост на екстремни климатични условия, като влага, ниски температури, високи температури, силни ветрове и други. Дограмите на KÖMMERLING се подлагат на продължителни тестове, за да е сигурно, че издържат на различни екстремни условия и запазват качеството си и цвета. Компанията притежава всички нужни сертификати, доказващи високо качество на изработка и използваните материали. Отговарят идеално на условията за гр. Варна.

Сред предимствата на KÖMMERLING е дългогодишния опит на компанията в производството на дограми. Доволните клиенти в цял свят са безспорно доказателство за безупречността на продуктите. KÖMMERLING непрекъснато се стреми да подобрява производствения процес и качеството на дограмите, за да отговори на най-високите очаквания на потребителите. Компанията предлага огромен избор от профили, които ще отговорят на нуждите и бюджета на клиентите.

Модерните дограми на KÖMMERLING са истински стандарт за качество в индустрията. Икономичност, дизайн, функционалност, статика, защита на околната среда и отговорното отношение към ресурсите и суровините отговарят при KÖMMERLING на най-високите изисквания и се опират на полезните познания на производителите.

Компанията е сред първите производители на ПВЦ профили които премахват влагането на олово в продуктите и така поставя началото на серията Greenline – екологично чисти и безопасни за здравето продукти. KÖMMERLING е част от корпорацията Profine.

Коммерлинг 88+ Когато качеството е най-важно

KOMMERLING 88+ е профилна система от ново поколение с перфектни пропорции на профила и оптимална конструктивна дълбочина 88 мм.

Шест камерната система с централен уплътнител правят продукта високо изолационен.

Иновативният уплътнител на крилото осигурява допълнителна топлоизолация и подобрява статичните свойства на системата. Това дава възможност и за по-големи прозорци в сръвнение с много други системи. Диапазонът на остъклението се простира от 24 до 52 мм. Трите запечатващи слоя служат за подобряване на устойчивоста срещу дъжд и вятър.

Системата отговаря на изискванията за нискоенергийни къщи и се предлага с алуминиева капачка, като система AluFusion. Uf стойности от 1,0 до по-малко от 0,8 W / (m²K), в зависимост от конструкцията.

В същото време това разкрива възможност за дизайн, форми и цветове в различни варианти, които са от обикновен цвят през дървесна имитация до алуминиеви плоскости.

Интелигентният дизайн на нова система осигурява топло и звукоизолация, сигурност и икономическа ефективност от най-високо ниво.

Тази система също така дава пример от екологична гледна точка.Марката КОMMERLING е първият голям производител в света, който произвежда профилите си не само с регенериране на необработен прозорец PVC-U, но и с PVC без олово, базирани на “зелени” стабилизатори върху калций и цинк.

Описание:

1. Прозоречна система на KÖMMERLING със 88 мм дълбочина на вграждане;

2. 6 камерна технология с безоловни стабилизатори;

3. Централен уплътнител;

4. Коефициент на топлопреминаване Uf= 1,0 >0,77W/(m²K);
5. Звукоизолация до 48 db
6. Остъкляване 24 до 52 мм.

7. Профили с фабрично екструдирани РСЕ уплътнения;

8. Стоманена армировка с патентована геометрия с изключително добри топлоизолационни свойства;

Коефициент на топлоизолация – U стойност
Uf = 1,0 – 0,77 W / m2K (стандартна система)
По-малко от 0,8 W / m2K (пасивна къща)
Uw от 0,67 W / m2K (според специфичната конфигурация, размери и остъкляване)
Възможности за остъкляване: 24 мм – 52 мм
Стойността на звукоизолацията до Rw = 48 db

Изпитани представления в IFT Rosenheim-Германия:
Съпротивление на вятъра (съгласно EN 12210: 2000): Клас C5 / B5
Водоустойчивост (съгласно EN 12208: 2000): Клас 9А
Пропускливост на въздуха (съгласно EN 12207: 2000): Клас 4

KOMMERLING 76 Прозорецът с перфектно съотношение цена качество

Светлината е от съществено значение за оцеляването на човека, също така ни кара да се чувстваме щастливи. Ето защо добре осветения и привлекателен интериор е важен аспект на идеалната среда за живеене. KOMMERLING 76 ви помага да изпълнявате мечтата си за светла среда с приятна атмосфера. Тези прозорци ви предоставят максимални нива на слънчева светлина и гарантират, че вашият нов дом ще стопли живота ви.
Иновативната технология на профилите прави възможно производството на прозорци с по-големи крила и подобрена статична стабилност от най-съвременното функционално стъкло. Той прави оптимално използване на слънчевата светлина, за да намали разходите за отопление дори когато външната температура е ниска.
Тази система се предлага и с алуминиева капачка.

Описание:

1. Прозоречна система на KÖMMERLING със 76 мм дълбочина на вграждане, идеална за стари и нови сгради;

2. 5 камерна технология с безоловни стабилизатори;

3. Иновативен дизайн с изместени равнини и прави линии;

4. Коефициент на топлопреминаване Uf= 1,0W/(m²K);
5. Звукоизолация до 47 db

6. Профили с фабрично екструдирани РСЕ уплътнения;

7. Стоманена армировка с патентована геометрия с изключително добри топлоизолационни свойства;
8. По-високите нива на слънчевата енергия допълнително намаляват разходите за отопление.
9. Може да се използва функционално остъкляване с панели с дебелина до 48 мм.
10. Комбинацията от крилото и външната рамка представлява тънка линия на зрението, равна на 108 мм.

Коефициент на топлоизолация – U стойност
Uf = 1,0 W / m2K
Uw до 0,73 W / m2K (според специфичната конфигурация, размери и остъкляване)
Възможности за остъкляване: 24-48 мм
Стойността на звукоизолацията е до 47 db

Изпитания в IFT Rosenheim-Германия:
Съпротивление на вятъра (съгласно EN 12211: 2001): Клас C5 / B5
Водоустойчивост (съгласно EN 1027: 2001): Клас 9А
Пропускливост на въздуха (съгласно EN 1026: 2001): Клас 4
Устойчивост на взлом: Клас на безопасност RC2 (WK2)