Rehau Варна

REHAU е немска компания, която успешно се реализира не международните пазари като производител на качествени и ценово достъпни профилни системи за дограми. Дългогодишният опит на REHAU от над 50 години в този бизнес и непрекъснатото усъвършенстване на продуктите, които предлага и производствените технологии поддържат високата репутация на марката в този бранш. Немската компания има над 150 представителства в много държави в цял свят.

Сред водещите продукти на REHAU са сериите ПВЦ дограми, които са предпочитани решения за дограми на жилищни сгради, вили, офиси и много други. Компанията работи с материали от най-високо качество. Сред приоритетите на REHAU е опазването на околната среда, затова производителят прилага производствени технологии, които щадят природата и здравето на човек.

Когато става въпрос за живота на вашия дом, нищо не бие освежаващата привлекателност и външния вид на новите прозорци. С инсталирането на новите разширени и експертно проектирани прозорци, ще подобрите дома си и ще увеличите комфорта си. Това може да трае цял живот. Системата предлага чудесна топлоизолацията, която поддържа къщата ви топла и суха през всички сезони. Благодарение на добре обмислената концепция за профила, включително двойното уплътнение, прозорците и вратите са водоустойчиви и вятъроустойчиви. Нещо повече, тяхната изключителна акустична изолация ще ви предпази от шума и шума на външния свят. Какъвто и да е стилът на вашия дом, ние ще гарантираме, че дизайнът на прозорците се вписва прекрасно. Също така системата може да осигури архитектурни завои, арки и кръгове, за да удовлетворим вашите изисквания.

Rehau Euro Design 70:Дограмата на град Варна


1. Прозоречна система на rahau със 70 мм дълбочина на вграждане;
2. Защита от взлом – до клас на защита 3;
3. 5 камерната система с два уплътнителя;
4. Коефициент на топлопреминаване до Uf= 1,3W/(m²K);
5. Звукоизолация до 43 db
6. Остъкляване 24 до 32 мм.
7. Стоманена армировка с добри топлоизолационни свойства;