Външни ролетни щори Варна

Какви са предимствата на външни ролетни щори? Моделите, които ще откриете при нас, в Дограмисимо са изработени от висококачествени материали, които ефективно предпазват помещенията както от директна слънчева светлина, така и от температурата на околната среда. Те са изключително добро решение за допълнителна изолация на стаите и помещенията. Външни ролетни щори се използват с успех както за обзавеждане и предпазване на частни домове и жилищни сгради, така и на офиси.

В зависимост от нуждите и предпочитанията предлагаме различни видове ламели и кутии, както от PVC така и от алуминий. Ламелите и кутиите от алуминий могат да бъдат в различни цветове, от бял през дървесни имитации до голямо разнообразие от едноцветни варианти.

Изработени са от силно устойчиви материали, които издържат на екстремни климатични условия, като високи и ниски температури, влага, дъжд и сняг, слънчева светлина и т.н. В много случаи този тип щори се използват и като допълнителна защита на помещенията от проникване на крадци.

Искате ли да осигурите по-добра защита на дома си с външни ролетни щори на изгодни цени? Свържете се с нас.

Цени от: 58,00 лв./м2

Предимства на различните видове

Материал icon

Материал: 100% алуминий с полиуретанов пълнеж

BlackOut icon

BlackOut

Почистване с мека четка icon

Почистване с мека четка

UV защита icon

UV защита

Енергоспестяващ icon

Енергоспестяващ