Фирми за дограма Варна – мнения

Преди да поръчате, прочетете следващите редове, защото смяната на дограма, е скъпа и важна стъпка!

Дограмата е много важна част от всеки апартамент, офис или къща и затова е необходимо да получите качествен монтаж на качествена дограма от точната фирма. Защо това е толкова важно?

Дали наистина има разлика при монтаж от различни фирми?

Защо обковът е толкова важен?

Дали има разлика в различните марки ПВЦ дограма?

Дали има разлика от фирма до фирма за цена, качество, гаранция?

  1. Монтаж на дограма – има само един конкретен монтаж на профили, врати, крила и това е – правилният монтаж. Ако монтажът не е правилен, крилата и вратите могат да увиснат, да не затварят плътно, да духа от уплътненията. Правилният монтаж е свързан с точно разположение на крепежите, на важните места на профилите, където натоварването и тежестта е най-голямо.
  2. Разбира се, за правилен монтаж е важно да се сложи и качествен обков с правилно оразмерени панти на крилата и вратите. При монтаж се поставят и секюрити накрайници, познати още като анти-взлом, за допълнителна сигурност и защита.
  3. Различни марки и видове дограма – тук значение има марката, броят на камерите, вложеното желязо в дограмата, което дава стабилност, ширината на профила, което дава възможност за различни стъклопакети. Естествено, качеството на пластмасата също има огромно значение, заради температурните разширения, огъване на профила и цялостната здравина. Ние в Дограмисимо предлагаме качествени марки ПВЦ и алуминиева дограма.
  4. Избор на фирма – това всъщност е най-важния избор, защото правилната фирма ще ви препоръча най-оптималната дограма за вашия бюджет, ще ви я монтира качествено с голяма гаранция. Не всеки клиент може да закупи най-скъпата дограма, но с внимателен подбор може да закупи най-оптималното решение – цена/качество.

Ако сте от Варна или региона и имате нужда от консултация, ремонт и покупка на нова дограма – свържете се с нас: 052/716 005, 0876/69 77 88