Алуминиеви парапети Варна

Работим само с качествени материали

Търсите ли атрактивни, висококачествени и изгодни решения за алуминиеви парапети? В Дограмисимо с удоволствие ще ви представим разнообразието от модерни модели, които ще отговорят на нуждите и критериите ви за издръжливост интериор и екстериор.

Нашите специалисти ще проектират и изградят алуминиеви парапети за вашия дом, офис, вила и обществени сгради. Предлагаме модели парапети подходящи за стълбище, тераса, преграда, парапет с хоризонтални струни, парапет с вертикални струни, парапет със стъкло триплекс, парапет с квадратен профил, парапет с челен монтаж, стъклен парапет, парапети боядисани в цвят по Ral, парапети с дървесна имитация, парапети за стълбище, парапети за тераси, парапети за вили, парапети за къщи, парапети за офис сгради, парапети с овални форми, оградни парапети, стенни парапети, ръкохватка.

Алуминият е лек и изключително здрав материал, който е устойчив на корозия. Алуминиевите парапети са лесни за поддръжка и почистване. Разнообразието от модели ще подобрят както функционалността, така и вида на помещенията, в които са монтирани парапетите.Парапети със сложна технология и лесен монтаж, обезопасени и филигранни, с елегантност и стабилност. Всичко е естетично, безопасно и лесно инсталирано.
Именно устойчивостта на моделите на ниски температури, влага, вятър и други присъщи за град Варна ги прави предпочитани допълнения на външни стълбища по цял свят. Този тип парапети е лесен за поддръжка. В Дограмисимо ви предлагаме разнообразие от цветове и съвет от специалист за най-подходящите решения за стълбищата във вашия дом или офис.

Парапети тип Триплекс се изработват от висококачествено триплексово стъкло и алуминий. Атрактивният дизайн на парапетите и изключителната им устойчивост ги правят предпочитано решение за обезопасяване на тераси. Модерният им вид придава стилен завършек на облика на сградите. В много случаи парапети тип Триплекс се използват и за оборудване на стълбища.

Консултирайте се с нашите специалисти за най-добрият избор на парапети, които ще осигурят максимална безопасност при придвижване и ще ракрасят интериора на помещенията.

алуминиеви парапети Варна колонка до 20см
Колонка до 20 см
Цена от:
30лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна две струни 2
Две струни
Цена от:
57лв/л.м.
Три струни
Цена от:
63лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна четири струни 4
Четири струни
Цена от:
70лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна триплекс
Триплекс
Цена от:
85лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна триплекс ф25
Триплекс с Ф25
Цена от:
100лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна триплекс ф16
Триплекс с Ф16
Цена от:
100лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна квадратна струна 3
Квадрат Струна-3
Цена от:
алуминиеви парапети Варна квадрат с триплекс
Квадрат с триплекс
Цена от:
алуминиеви парапети Варна вертикални струни ф16
Вертикални струни Ф16
Цена от:
85лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна решетка
Решетка
Цена от:
100лв/л.м.
алуминиеви парапети Варна ръкохватка
Ръкохватка
Цена от:
24лв/л.м

 

*Цените са ориентировачни и се отнасят за прави парапети с дължина от минимум 20л.м.
*За количества допълнителни отстъпки
*Изготвяне на парапети по индивидуален проект
*След оглед се дава крайна цена.