Viva Plast Варна

Профилите с марка VIVA PLAST се произвеждат от българската фирма „ВИАС“ ЕООД в град Шумен. Производствената база е изградена със сътрудничеството австрийски инженери. Производствения процес на продуктите VIVA PLAST е разработен и изпитан от висококвалифицирани инженери от немския институт Розенхайм.

Високотехнологичната производствена база и присъствието на международни инженери в производствения процес са гаранция за създаването на висококачествен краен продукт на изключително приемливи цени.

Повърхността на три и четири камерните системи VIVA PLAST се открояват с безупречен блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово гарантират екологично безвреден профил, отговарящ на нормите за чиста околна среда.

Сред най-големите предимства на профилите VIVA PLAST е използването на най-модерните матрици “Power Tools” със специално покритие. Произведените системи отговарят на изискванията на EN 12608 на „Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи“.

Дограмите VIVA PLAST издържат на променливи климатични условия и запазват перфектния си блясък на повърхността в продължение на много години. Профилните системи са сред най-предпочитаните решения за дограми поради най-изгодното съотношение между цена и качество на крайните продукти.

Viva Plast Нека санирането започне


1. Прозоречна система със 60мм,70мм и 85мм дълбочина на вграждане;
2. 3,4,5 и 6 камерна технология;
3. Дизайн със заоблени форми;
4. Коефициент на топлопреминаване до1,0W/(m²K);
5. Профили с фабрично екструдирани РСЕ уплътнения;